Odds átváltó

Az ingyenes Odds átváltó segítségével egyszerűen és gyorsan válthatsz át a különböző odds (szorzó, esélyszám) formátumok között. Odds konverter az esélyszorzó decimális, amerikai, tört és százalékos átalakításához.

Odds konverter


Tippek az Odds átváltó használatával kapcsolatban

1. Mit csinál az Odds átváltó, mire jó?

Az Odds átváltó segítségével az online sportfogadás során a bukmékerek által megadott oddsokat (vagy más néven esélyeket, esélyszorzókat) tudod átváltani különböző formátumra.

2. Mi az az odds?

Az odds általánosságban valamilyen esemény bekövetkezésének valószínűségét adja meg. Az odds-ot a statisztikában no és persze a sportfogadás, illetve a szerencsejáték során használják leginkább.  Lásd. még alább az odds formátumokat. Annak például, hogy az 5-ös lottón kihúzzák a mi szelvényünket, aránypárral kifejezve nagyjából 1 a 44 millióhoz az odds-a.

3. Milyen esélyszorzó formátumokat ismer az Odds átváltó?

Az odds konverter segítségével az alábbi esélyszorzó formátumokból tudsz egyszerűen átváltani egyszerűen.

  • Decimális odds, vagy más néven Európai odds (az esélyszorzó egy decimális számmal van kifejezve)
  • Amerikai odds, vagy más néven Moneyline odds (az esélyszorzó lényegében a várható profitot határozza meg 100 egységre vonatkozóan)
  • Tört odds, vagy más néven Brit odds (az esélyszorzó két egész szám hányadosaként van meghatározva)
  • Százalékos odds (lényegében a %-ban megadott valószínűséget jelenti)

4. Hogyan működik az Odds konverter?

Az Odds konverter működése igazán egyszerű. Add meg bármely, általad ismert formátumban az odds értékét és írd be a megfelelő mezőbe. Az Odds konverter azonnal átalakítja az összes többi odds formátumra a megadott értéket. Köszönjük a segítséget az online magyar kaszinókat listázó CasinoGuru.hu oldalnak!

Hasznos volt? Oszd meg mással is! Köszönjük! ❤️
Kiszamolo.com logo

Ránk számíthatsz. Az oldalainkon található online kalkulátorok segítségével lehetőséget biztosítunk arra, hogy gyorsan választ kapj a téged érdeklő számszerű kérdésekre.