Lottószám generátor (5-ös lottó)

5-ös lottó generátor 5 darab véletlenül generált lottószám egyszerű és gyors elkészítéséhez az ötölottóra. Az ötös lottószám generátor segítségével egyetlen kattintással online készíthetsz szuper nyerőszámokat.

Tudtad-? Tippek az 5-ös Lottószám generátor használatával kapcsolatban

1. Hány variáció lehet az 5-ös lottóban, mennyiféle kombinációt képes kiadni a Lottószám generátor?

* 43 949 268 – pontosan ennyi szelvényt kell kitölteni ahhoz, hogy az ötöslottón biztosan kihúzzák az egyik számodat, lényegében a lottószám generátor is ennyi lehetőséget tud „kisorsolni”. A variációk száma a következőképpen kalkulálható. Egyrészt az 5 darab szám összesen 90*89*88*87*86 féle sorrendben jöhet ki (először ugye 90, utána 1-el kevesebb és így tovább). Viszont ez a képlet nem veszi figyelembe azt, hogy a számok sorrendje mindegy a húzásnál, ezért még el kell osztani 1*2*3*4*5-el(lényegében ez a szám azt adja meg, hogy 5 szám hányféle sorrendben követheti egymást. Így kapjuk meg a közel 44 milliós variációs számot.

2. A lottószám generátor hasonló számokat adott, mint amiket korábban már kihúztak. Így akkor kisebb az esélyem arra, hogy nyerjek a lottón, nem?

* Az ötös lottó eddig kihúzott nyerőszámait itt találod. Ha a táblázatot átmásolod egy Excel táblába, akkor utána már viszonylag könnyen megtudod nézni, hogy mely számokat húzták ki eddig a legtöbbször, illetve a legkevesebbszer.Ugyanakkor fontos tudni, hogy egy-egy húzásnál minden számnak ugyanolyan esélye van, hiszen a húzások egymástól független események. Így összességében nincs sok értelme kihagyni azokat a számokat, melyeket esetleg már többször is kihúztak egy adott időszak alatt. Lényegében tehát hiába dob az online lottószám generátor olyan számokat, amiket az előző héten is kihúztak, ezekkel ugyanakkora a nyerési esélyed, mintha más lotósszámokat játszanál meg.

3. Nem szeretnék mással osztozni az ötös lottó nyereményén, mit tegyek?

* Vannak olyan számok, amiket gyakrabban húznak be a magyarok, ezeket a Szerencsejáték Zrt. kimutatása szerint a következők: 3, 7, 13,21, 66, 77. Ha egy esetleges nyeremény kapcsán ezeket a számokat is kihúzzák,akkor nagyobb a valószínűsége annak, hogy a nyereményen osztozni kell. Ha ezt nem szeretnéd, akkor mindenképpen kerüld a fenti számokat.

4. Szeretném növelni a nyerési esélyemet az ötös lottón, hogyan használjam ehhez az 5-ös lottó lottószám generátor alkalmazást?

* A nyerési esélyeinket kizárólag azzal tudjuk növelni, ha több szelvényt veszünk, s ennek megfelelő számban használjuk a lottószám generátor eredményeit. Ha például 10 szelvénnyel játszunk, akkor a nyerési esélyünk kb. 1 a 4,3 millióra javul, de ez még mindig borzasztóan kicsi valószínűséget jelent, mégis 10-szer akkora, mintha csak 1 szelvénnyel játszottunk volna. Ennek megfelelően használd a Lottószám generátor alkalmazást több szelvény kitöltéséhez.

Inkább a 6-os lottón játszanál véletlen számokkal, hátha bejönnek? A hatos lottó lottószám generátor itt érhető el!

Ha ettől eltérő számokat szeretngél generálni, akkor használd a véletlenszám generátorunkat, vagy pedig az online dobókockát.

Hasznos volt? Oszd meg mással is! Köszönjük! ❤️
Kiszamolo.com logo

Ránk számíthatsz. Az oldalainkon található online kalkulátorok segítségével lehetőséget biztosítunk arra, hogy gyorsan választ kapj a téged érdeklő számszerű kérdésekre.