Taxi viteldíj és menetidő kalkulátor

Taxi viteldíj és menetidő kalkulátor a várható fuvardíj és utazási idő gyors és kényelmes meghatározásához. Szeretnéd előre tudni vagy éppen ellenőrizni, hogy kb. mennyi lesz (volt) egy adott útvonalon taxival a menetidő és a fuvardíj? Akkor legjobb helyen jársz! Nálunk taxitársaságtól (6×6 Taxi, City Taxi, Főtaxi, Budapest Taxi) független becslést kapsz.

Taxi tarifa és menetidő kalkulátor

Kérjük, hogy pontos címet adj meg, csak így tudjuk kiszámolni a becsült menetidőt és fuvardíjat (tehát pl. 1095 Budapest, Mester utca 41.b. ).
Kattints ide a taxi tarifa, illetve viteldíj számítás elvégzéséhez és az eredmény megtekintéséhez. Az itt megadott idő- és költségadatok tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek ettől forgalom, egyedi megállapodás és egyéb paraméterek függvényében eltérhetnek. A számításokat a Google térképalkalmazása által készült útvonalterv alapján készítjük el.

Hogyan működik a Taxi viteldíj és menetidő kalkulátor?

A Taxi viteldíj és menetidő kalkulátor megnézi a két megadott cím közötti távolságot, majd ez alapján valós időben kiszámolja a várható menetidőt és a taxi fuvardíjat. A taxi menetidő és a fuvardíj számítása a Google Maps térkép alapján történik, ami az aktuális forgalmi viszonyokat is figyelembe veszi. Ennek köszönhetően a kalkulátor által megadott adatokba a forgalmi helyzetek is beleszámolódnak.

Mennyire pontos a Taxi tarifa és menetidő kalkulátor?

A taxi fuvardíj és várható menetidő becslése valós időben történik, az aktuális forgalmi helyzet alapján. Az utat a Google térkép alapján számítjuk, a javasolt legoptimálisabb menetidő ajánlásával, s ez alapján költségbecsléssel. Természetesen amikor a taxiba ülsz, akkor a taxis az egyéni szokásainak és az aktuális forgalmi helyzetnek megfelelően eltérő úton fogja elérni a célállomást, ezért a Taxi tarifa és menetidő kalkulátor által megadott értékek csak becsült értékek, de jól tapasztalataink szerint nagyon jól megközelítik a valójában fizetendő taxi tarfiát és tényleges menetidőt.

Melyik taxi társaságokra működik a fuvardíj és menetidő online becslése és kiszámítása?

Lényegében az összesre, így a nagyokra (pl. City Taxi, 6×6 Taxi, Főtaxi, Budapest Taxi, Taxi4) és a kisebbekre is. A Taxi tarifa kalkulátor az aktuális jogszabályok alapján, az aktuálisan érvényes alapdíjjal, kilométerdíjjal és percenkénti várakozási díjjal számol. Mindezekkel együtt ha valamiért egyedi díjakkal akarod megnézni a várható tarifát és taxi menetidőt, azt is megteheted: a kalkulátorban át tudod írni az alapszámokat (pl.: alapdíj, kilométerdíj, várakozási díj). Ha szeretnéd megtudni, hogy a benzifogyasztás mekkora költséget jelent adott úthossz és fogyasztás mellett, akkor használd Átlagfogyasztás és km költség kalkulátorunkat.

Taxi viteldíj árváltozások 2022. május 9-től

Közel 4 év után ismét változnak a taxi tarifák. Az alábbiakban bemutatjuk a 2022. május 9-től érvényes új taxitarfiákat, melyek alapján a kalkulátorunk is számol.

  • Az alapdíj a korábbi 700 forintról 1000 forintra nő (42,86% áremelkedés).
  • A kilométerdíj 300 forintról 400 forintra nő (33,33% áremelkedés).
  • A percdíj 75 forintról 100 forintra emelkedik (33,33% áremelkedés).

Hasznos volt? Oszd meg mással is! Köszönjük! ❤️
Kiszamolo.com logo

Ránk számíthatsz. Az oldalainkon található online kalkulátorok segítségével lehetőséget biztosítunk arra, hogy gyorsan választ kapj a téged érdeklő számszerű kérdésekre.