Szorzótábla

Szorzótábla gyakorlása, tesztek, játék, kvíz egyetlen oldalon. A szorzótábla gyakorlása még soha nem volt ilyen egyszerű. A gyerekek játékos formában gyakorolhatják és tanulhatják meg a szorzótáblát.

Interaktív szorzótábla tanuláshoz, gyakorláshoz

Ez egy interaktív szorzótábla. Mozgasd az egeret,vagy a kezedet a tábla fölött, majd kattints vagy tapints a megfelelő elemre. Máris látni fogod a szorzás eredményét kiemelve.

Szorzótábla gyakorlása

Ez egy szorzótábla teszt kvíz, melyben a 10×10-es szorzótábla összes eleme gyakorolható. Válaszolj a véletlenszerűen feltett kérdésekre és tölsd ki a teljes szorzótáblát a helyes értékekkel!

Szorzótábla játék

Ha már gyakoroltad a szorzótáblát, akkor a szorzótábla játék segítségével próbára teheted a tudásod. Ebben a játékban a 10×10-es táblából kérdezünk véletlenszerűen. 60 másodperced van, hogy 20 kérdésre jó válaszd adj. Ha ez sikerül, akkor megnyerted a szorzó tábla játékot. Ha még nem, akkor javasoljuk, hogy térj vissza a gyakorló és teszt feladatokhoz.

PONT: 0
HELYES
HIBÁS
KATTINTS A HELYES VÁLASZRA!
JÁTÉK INDÍTÁSA
HÁTRALÉVŐ IDŐ: 60

Letölthető és nyomtatható szorzótábla

Letölthető szorzó táblát keresel? Töltsd le és nyomtasd ki a szorzótáblát most! Kattints az előbbi linkre, ahonnak egy pdf formátumú 10×10-es szorzótábla tölthető le.

Hasznos volt? Oszd meg mással is! Köszönjük! ❤️
Kiszamolo.com logo

Ránk számíthatsz. Az oldalainkon található online kalkulátorok segítségével lehetőséget biztosítunk arra, hogy gyorsan választ kapj a téged érdeklő számszerű kérdésekre.