Online stopper

Szuper online stopper az idő mérésére. Az online stopperóra milliszekundum pontossággal képes mérni az indítástól eltelt időt. Nem kell semmit letölteni, bármilyen eszközről használható, bármikor megállítható, újra indítható.

00:00:00:000
 ▌▌
Töröl

Az online stopper használatáról röviden

Ha el akarod indítani a stopper órát, egyszerűen kattints az Indítás ▶ gombra és a stopperóra azonnal el is indul. Ha meg akarod állítani, akkor kattints a ▌▌ (pillanatmegállítás) gombra. Ha folytatni akarod a korábban megkezdett idő számlálását, akkor kattints ismét a ▶ gombra. Ha újra akarod indítani a stoppert, akkor válaszd a TÖRÖL feliratú gombot. Ennyire egyszerű. A stopperóra által mért idő egyébként a böngésző címsorában is látható, így nem szűkséges, hogy ezen az oldalon maradj, csak ne zárd be, illetve bármikor visszatérhetsz ide.

Mennyire pontos a stopperóra?

A stopperóra milliszekundum pontosságú. A milliszekundum a másodperc ezredrésze, illetve ezer milliszekundum egy másodperc. Ez a pontosság azt jelenti, hogy ha elég gyors vagy, akkor a kiszamolo.com stopper órájával meg tudnád mérni a légy két szárnycsapásának időtartamát, ami mindösszesen 3 milliszekundum. Valójában ez azért nem lehetséges, mert egy ember reakció ideje 284 milliszekundum.

Hasznos volt? Oszd meg mással is! Köszönjük! ❤️
Kiszamolo.com logo

Ránk számíthatsz. Az oldalainkon található online kalkulátorok segítségével lehetőséget biztosítunk arra, hogy gyorsan választ kapj a téged érdeklő számszerű kérdésekre.