Online tükör

Az online tükör segítségével bármikor megnézheted magad, vagy kipróbálhatod, hogyan látnak mások a kamerában. Az online tükör app működik asztali számítógépen, tabletten, mobiltelefonon. Nem kell semmit letölteni és telepíteni.

Az online tükör indításához kattints az alábbi gombra. Ekkor a böngésző hozzáférést fog kérni a kamerádhoz.

Hogyan működik az online tükör?

Igazán egyszerűen, csak engedélyezni kell a kamerádat azon az eszközök (számítógépen, tabletten, mobiltelefonon), amint most éppen netezel. Ha ezzel megvagy, akkor a böngésző hozzáfér a kamerádhoz és innentől kezdve egy kis program megjeleníti annak a képét.

Biztonságos az online tükör használata?

Persze, ne aggódj. Csak te fogod benne látni magad, mások nem láthatnak. Ahogy már fent leírtuk, az online tükör alkalmazás egy okos kis programból áll, ami a böngésződben fut. A kamera képe így nem jut ki az internetre, csak te látod, kivéve persze, ha nem kukucskál valaki a hátad mögött.

Mire jó az online tükör app?

Az online tükör segítségével akkor is megnézheted magad a mobiltelefonod vagy számítógéped képernyőjén, ha éppen nincs nálad kéznél egy igazi tükör. Azt is tudod ellenőrizni, hogy működik-e a webkamerád. Sokan arra használják az online tükör appot, hogy megnézzék, hogyan néznek ki, hogyan látják majd őket mások, akikkel pl. videochaten vagy videokonferencián vesznek részt. Az online kamera arra is jó, hogy mindig lásd a munkahelyeden, hogy van-e valaki a hátad mögött. Ez kifejezetten jól jöhet az olyan helyeken, ahol az iroda „open space” vagyis teljesen nyitott, mindenki rálát másra.

Kell letöltenem, telepítenem bármit ahhoz, hogy az online tükör működjön?

Nem. Nem kell semmit letöltened, nem kell semmit telepítened. Csak egy korszerű böngészőre (pl. Google Chrome) van szükséged ahhoz, hogy az online tükör appot használni tudd.

Hasznos volt? Oszd meg mással is! Köszönjük! ❤️
Kiszamolo.com logo

Ránk számíthatsz. Az oldalainkon található online kalkulátorok segítségével lehetőséget biztosítunk arra, hogy gyorsan választ kapj a téged érdeklő számszerű kérdésekre.