Dohányzás ára kalkulátor

Kíváncsi vagy arra, hogy kb. mennyit költöttél eddig a dohányzásra? Esetleg azt szeretnéd tudni, hogy szeretted, akinek leszokásában segítenél mennyi pénzt áldozott eddig erre a káros szenvedélyre? Dohányzás ára kalkulátorunk segítségével most pár szempillantás alatt megtudhatod.

Hasznos infók a Dohányzás ára kalkulátor 2024 használatával, eredményeivel és úgy általában véve a dohányzással kapcsolatban:

  • A Dohányzás ára kalkulátor akkor ad jó becslést az eddig összesen cigarettára költött összegre vonatkozóan, ha őszintén adod meg az értékeket (pl. azt, hogy mióta dohányzol, illetve azt, hogy átlagosan napi hány szálat szívsz el).
  • A Dohányzás ára kalkulátor nem számol az inflációval, így ha teheted, akkor a cigaretta átlagárát add meg az érintett időszak alatt.
  • A kalkulátorban megadhatod, hogy az általad vásárolt cigarettában hány szál cigaretta található. Igen, réges-régen ez általában 20 szálat jelentett, de a dohánygyárak folyamatosan „fejlesztenek” annak érdekében, hogy még nagyobb profitot termeljenek, így szinten észrevétlenül lett 1-el kevesebb cigaretta a legtöbb márka esetében, ami lényegében 5 százalékos drágulást jelentett.
  • Banálisan hangzik, de leszokni soha sem késő. Jelen sorok írója több hasznosnak mondott segédeszközzel (nikotinos tapasz, biorezonanciás kezelés stb.) történő sikertelen próbálkozás után végül csak úgy, több, mint 20 év után eldobta a cigit. Ehhez mindössze egy könyvet olvasott el (Allen Carr: Végre nem dohányzom!), amiben minden lényeges infó benne van a sikeres leszokáshoz. Ezen kívül orvosi segítséget kérhetsz az itt listázott szakrendeléseken.
Hasznos volt? Oszd meg mással is! Köszönjük! ❤️
Kiszamolo.com logo

Ránk számíthatsz. Az oldalainkon található online kalkulátorok segítségével lehetőséget biztosítunk arra, hogy gyorsan választ kapj a téged érdeklő számszerű kérdésekre.