Próbáld ki az új mértékegység átváltó alkalmazásunkat

A mértékegység átváltás talán még soha nem volt ilyen egyszerű azzal az online átváltó alkalmazással, aminek béta verzióját a napokban indítottuk el. Az atvaltas.com által „kínált” mértékegységek száma és fajtája folyamatosan bővül.

Az atvaltas.com oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy egyszerűvé, kényelmesség, ugyanakkor megbízhatóvá tegyük a mértékegység átváltás folyamatát. Az oldal indulásakor a hosszúság és a tömeg típusú mértékegységekből tudsz könnyedén oda-vissza váltani.

Egyszerű konverzió

Az eszközt úgy fejlesztettük ki, hogy a mértékegység kiválasztását követően, ha beírod a váltani kívánt adatot, azonnal megjelenik az átváltás eredménye. Ezen kívül egy szöveges magyarázat segíti azt, hogy egyértelmű legyen, miből mennyi lesz a konverzió során.

Mindezekkel együtt be tudod álltani azt is, hogy milyen pontos legyen az átváltás. Meg tudod tehát szabni azt, hogy hány tizedesjegy pontosságig történjen meg a mértékegységek konvertálása.

Folyamatos bővítések az átváltás lehetőségeinek kiterjesztésére

Bármit átváltunk bármire, ha az nem mond ellent a természet és a józan ész törvényeinek! Ezzel lényegében azt szeretnénk kifejezni, hogy folyamatosan fejlődünk. A jövőben folyamatosan bővítjük azon mértékegységek, illetve adatok körét, amit nálunk át tudsz váltani. A következő lépcsőben azt tervezzük, hogy a terület, a térfogat, a számrendszerek és a hőmérséklet terén használatos adatok átváltásának lehetőségével bővül majd az oldal. Mindezekkel együtt figyelünk arra is, hogy a látogatóknak mire van szüksége. Ygy ha hiányol valaki valamilyen mértékegységet, akkor azzal bővíteni fogjuk majd az online átváltó szolgáltatást.

Hasznos volt? Oszd meg mással is! Köszönjük! ❤️
Kiszamolo.com logo

Ránk számíthatsz. Az oldalainkon található online kalkulátorok segítségével lehetőséget biztosítunk arra, hogy gyorsan választ kapj a téged érdeklő számszerű kérdésekre.